Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа Ромео 156 Преобразяване. Мнения :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа Ромео 156 Преобразяване. Мнения :)

Alfa Romeo 156 1.6 TS

Мнение ли, за кое искаш мнение. Дай ми ги тези джанти на мен да не ти загрозяват колата
    156 Sportwagon 02'

Comment

Мнение за кочинката и друга щура идея къде да си харча и без друго малкото пари
      Alfa Romeo 156 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от Yani_156 Покажи съобщение
        Според мен едни нови гуми са много добро начало!

Comment

Първоначално публикувано от Yani_156 Покажи съобщение
          Ако са затрудняваш аз мога ти ги изхарча.Друга щура идея е да си наемеш масажистка за цяла нощ с всички екстри.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Ако Алфата не е на друго мнение как да ти похарчи парите . Давам моите идеи . Джантите сега какви са сиви или черни ? По мое скромно мнение черни отиват само на червена кола и то само ако имат лек червен кант .
            Какво можеш да направиш по колата ?
            Външно :
            Външно ако нямаш може да сложиш едни прагове . Правят я друга кола .
            ГТА фарове с лупи (има и лупи с ейндъл айс , но са по скъпички ) .
            Вътрешно :
            С черния салон лятото е още по горещо , така че задни затъмнение стъкла .
            На кожения салон от всичките 156-ци които съм гледал според мен най му върви карбоновата конзола с черните прибори (с белите също не е зле ) .
            За радиотото от фейслифт дето пасва точно на таблото . Визуално е супер ,но звука му е доста по слаб от едно хубаво радио за 150-200лв.

И в заключение ще цитирам един колега от форума " Няма невъзможни неща . Има недостатъчно финансиране ! "
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
            sigpic

Comment

Е новите гуми са сложени вече заедно с джантите щот с тия цървули ще се пребия някъде. ;d
              Alfa Romeo 156 1.6 TS

Comment

Working...
              X